ON ESTUDIAR PODOLOGIA

La Podologia és una professió amb regulacions diferents en funció del país. A Catalunya i Espanya, els podòlegs tenen un ventall de competències molt ampli que van des del tractament de les malalties de la pell i les ungles del peu a la cirurgia o la biomecànica de les extremitats inferiors. En aquest sentit, el seu perfil és similar al de països com els Estats Units o Gran Bretanya, on són uns professionals de la salut que gaudeixen de molt prestigi.

A Catalunya, pots estudiar el grau de Podologia a:

Són graus de 4 anys, amb 240 ECTS.

A UManresa, també pots cursar el doble grau en Podologia i Fisioteràpia en cinc anys i mig.

 

La formació dels podòlegs no s’esgota amb la graduació. La formació de postgrau permet especialitzar coneixements i consolidar algunes competències adquirides durant la formació inicial. Alguns dels programes de màster més interessants que es fan a Catalunya per a podòlegs són: